Sunday, 18 November 2012Salam,

18 Nov 2012,

Bro Ram dari Uratketing, tergelincir dari landasan
Lama menyepi di arena maya,   minda segelintir hampir memadam nama uratketing di arena basikal gunung. Penyepian ini bukannya memadam semangat untuk melaksanakan kayuhan tapi  tempoh merendamkan trend graph yang memuncak. Tempoh sebegini dikaitkan dengan PERTAPAAN jika diarena persilatan, mungkin boleh dikaitkan perkara yang sama bagi group uratketing. Cuma membuahkan hasil yang berbeaza secara fizikal nyata. Jika arena persilatan, hasilnya badan kurus cengkung tak cukup makan, tapi bagi uratketing, pertapaan ini banyak memberikan transformasi diri. Kalau dulu umpama menimun, sekaran dah jadi tembikai, kalau dulu umpama tembikai, sekarang dah jadi limau bali. Kulit perut dah keras, tebal dah jadi kerak bumi…haaaaaaaaaaaaaaaaa.


Bersama kelompok cabaran
Diary pengayuh, tetap berlaku seperti biasa, kadar kayuhan masih serata, kekal menjelajah ke daerah yang berbeza cuma, kesuntukan masa berbicara dalam alam maya ini. Tahun 2012, hampir menutup tirai, lembaran baru akan bermula, InsyaAllah. Kali ini,  harapkan permulaan yang lebih membanggakan.  Harapan untuk perjalanan seterusnya, akan lebih kembali ke tahap seperti mula.Bro Tuah....msih mengekalkan kayuhan

Pujian untuk BRO CHOPP GIANT, BRO TUAH S-work, BRO SIHAR TREK,…kalian amat hebat. Berpanas berhujan…..berkayuh tanpa perasaan. Kalau dulu, Bro Chop umpama Tembikai, sekarang dah bertukar jadi  Watermeloon.  Bro Tuah, sekarang dah bertukar wajah….dari raja pitam…kepada raja Balik Pulau. Sahabat yang lain, kayuh tetap kayuh….kerja tetap focus. Target kayuh untuk menjaga kesihatan dengan izin Allah.   Di Garisan permulaanMeredah belantaraMemulakan pecutan ..


Menyertai kelompok depan pada garisan permulaan


Asian

Perghh

Warghhhhh

Menuju destinasi

Haaaaaa........masing- masing menguji kekuatan

Perarakan untu pesertaBro Joe,...jejaka istimewa uratketing
  
InsyaAllah, blog akan kembali bersinar menjadi perantara untuk maklumat kita semua.
Ok…chalosssssss…..


Perancangan terdekat
Kayuhan Merentasi Banjaran Titiwangsa

Kayuhan Gunung Jerai

Kayuhan Mengelilingi PulauDec 2012

Nov 2012

Nov 2012
 


No comments:

Post a Comment